WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

torstai 20. tammikuuta 2011

2011 ja suunnitelmat


Jo menee aika nopeasti eteenpäin, ja unohtuu tyysin tämä blogin päivittely. Ei sinänsä, että ei meille mitään ihmeellistä kuulukkaan. Loppu vuosi 2010 meni parissa näyttelyssä vierähtäen ja emännän lomaillessa. :D

Tuleva vuosi alkoi heti Tamminäyttelyllä Kajaanissa. Kovat oli odotukset, mutta tuli todettua, että turhaan. On tuo tyttö vielä kovin juniori henkisesti vaikka fyysiseti onkin kehittynyt. Lulu on todennut, että ihmiset on pelottavia joskus toppatakeissaan ja varsinkin jos ne lässyttää!

Kaajanissa sai hyvän arvostelun tuomarilta, mutta silti SA jäi saamatta! No tulevana viikonloppuna suunnataan sitten Turun Kv-näyttelyyn, nyt ei ole mitään odotuksia eli ei jännitystä.

Pian alkaakin sitten kesää kohti haku ja raunio treenit. Samoin suunnitellaan agilityn alkeiskurssia sopivan seuran kun löytäisi vielä.. Tuli emännänkin ostettua auto, jotta päästään paremmin treenailemaan ja kulkemaan. Tokoa ja temppuja opetellaan päivittäin ja kertaillaan. Hyvinhän tuo hiffaa nuo, mutta kehitystä tarvitaan. Tavoitteena BH syksyllä ja mahd.ekat viralliset toko-kisat myöskin. Näyttelyistä, jos vuoden 2011 aikana saataisiin kasaan hyviä arvosteluja ja yksi Serti, niin avot! :)

1 kommentti:

  1. Eräs paparazzi bongasi Lulun Turusta muutamaan lähikuvaan

    http://kuvauksellista.com/index.php/Koirat/Koiranayttelyt/Turku-KV-2011-sunnuntai?page=9

    VastaaPoista