WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

tiistai 3. toukokuuta 2011

Hakuilua


Huh, aloitettiin sitten muutama viikko sitten uudessa haku ryhmässä ja se kyllä näkyi! Lulun mielestä nää uudet maalimiehet ei ollut yhtään niin hauskoja kun edelliset. Ekat treenit meni niin lähtöpisteeseen kun vain pystyin. Toisissa oltiin sitten jo parempia :D Kyllähän tuo koiran nenä toimii ja se tekee, mutta hänellä onkin oma tyylinsä - no hurry!

Kyllä mä elän vielä toivossa, että joskus tulevaisuudessa päästään kisaileen pk-hakua ja suorittamaan rauniorataa. Raunioilla nimittäin Lulu on hyvä, kun vaan saadaan tytölle vielä laukka-askelia löntystelyn sijaan. :D

Vappu meillä meni ihmisiin tutustuessa Lulun osalta naamiaisbileissä. Hurja thai-boxaaja oli pelottava ja se saikin pienet haukut. Luoksepäästävyys kun on meillä se kaikkein haastavin osuus joka paikassa, niin siihen panostetaan nyt täysillä.

Tulevana lauantaina suunnataankin sitten Tampereen KV näyttelyyn. Jännitystä jo ilmassa - gungs. Saa nähdä miten meidän käy. :)

Agilityn alkeiskurssillekin laitoin hakemuksen ja sinne hallittavuustestiin melko varmasti suunnataan piakkoin. Peukut pystyyn, että on emännällä ja koiralla hyvä päivä ja testi menee putkeen ja paikka kurssille tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti