WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

maanantai 23. elokuuta 2010

15.8. Heinolan pentunäyttely

Hieno näyttelypäivä Ässä-porukalla! Velipoika Spot oli ROP ja Lulu VSP. Arvostelu oli hyvä ja heikot kohdat oli jo tiedossa, joista tuomari huomautti.

"Reilu 5kk. Hyvin narttumainen kokonaisuus. Kaunisilmeinen pää, hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen eturinta ja ylälinja ikäisekseen. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hyvä luuston vanhvuus ja kauniit käpälät. Liikkuu vielä hieman kapeasti takaa ja takaliikkeen tulee voimistua. Rodunomainen iloinen olemus ja käytös. Hyvin esitetty." KP, VSP


Ässä-pentue saikin sitten kasvattajaluokasta KP:n ja näin ollen isokehä kutsui meitä. Kaikkien yllätykseksi ässät veivät isonkehän suurimman kasvattajapokaalin, ollen BIS-kasvattaja. Hieno fiilis ja hienot koirat meillä :) Kiitos Marialle!
Nyt suunnitellaan seuraavia pentunäyttelyitä koko porukalla. Alustavasi ollaan Lulun kanssa menossa tämän vuoden puolella vielä muutamiin pentunäyttelyihin, ennen kuin joulukuun Voittaja näyttely on ja pennulla ikää se tarvittava 9kk junnu-luokkaan.

Haukkuja kaikille toivottaa Lulu!

PS. Tulevana keskiviikkona päästään helpohkolle agility radalle, julkkisten agility-kilpailussa. Tämä on siis enemmänkin hauskanpitoa ja temmellystä, mutta tietysti lähdetään tavoitteleen tuota julkkisten agility sm-2010 titteliä ;D Mukava päivä tiedossa, ja siitä lisää blogissa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti