WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

2.10. Lohjan pentunäyttely

Huh, on jäänyt blogin päivitys täysin monesta syystä, yritän nyt olla ahkerampi vuoden loppuun asti! Kuvia olisi paljon, mutta kun onnistuisi siirtämään niitä koneelle jotenkin.. eiköhän siihenkin keinot löydy :)


Tosiaan, viime viikonloppuna poikkesimme Lulun kanssa Lohjalle pentunäyttelyyn. Bortsu pentuja oli ilmoittautunut mukaan yhteensä 8 kpl - huimaa! Tietysti, tavoitteet Lulun suhteen olivat korkealla, mutta toisin kävi :D


Lohjan näyttely oli siis hallissa ja tämä oli Lulu ensimmäinen hallinäyttely. Mentiin hyvissä ajoin paikalle ja päästiin vähän totuttelemaan hälinään ja ahtauteen. Mielestäni Lulu suhtautui hyvin eikä aristellut tai pelännyt, yms. Treenattiin ennen kehää juoksemista ja seisomista, ja kaikki näytti hyvältä.


Ennen meitä oli Lulun velipoikien vuoro: Luka oli ryhmän 1. ja sai kp, Spot oli 2. ja Marneus 3. Luka oli vielä pentujen parasuros 2. Harmi, olisi mielestäni kuulunut voittaa! :)

No sitten olikin mun pikkutytön vuoro. Hienosti juostiin kehä ympäri, hieman iloisesti. Sitten tuomari käveli suoraan takapäätä koskettelemaan, ilman että tervehti koiraa tai katsoi hampaita!?!? Lulu tietysti hämmästyi tästä ja katseli luimuten minua ja vuoroin tuomaria. Sitten säikähti tätä niin, että ei suostunut kunnolla seisomaan vaan haahuili ympäriinsä. No juostiin sitten erinomaisesti vielä kehä ympäri, Lululla matala pitkä askel ja häntä bortsumaisesti alhaalla - mamma oli ylpeä! Sitten seisottiin vielä paremmin.


Ei saatu kp:ta, mutta punainen nauha. Tuomarin mielestä Lulu oli tuhdissa kunnossa!?! Kyllä siinä riitti loppupäiväksi päiviteltävää kun mietin, että mun pikkutyttö mukako läski?! Sanotaan näin, että Lululla on vielä pennun nahkaa paljon, iso ja paksu turkki, kasvuvaiheessa oleva luusto, joka nyt kasvaa pituutta ja toiv pian taas korkeutta..mutta (hei haloo tuomari!) sallittakoon se pennulta. Tuomarille olisi ehkä voinut muistuttaa, että kysessä on pentunäyttely ja turha esittää liian pätevää pro tuomaria täällä. :D Muutenkin hänen kehänsä venyi yltiöpitkäksi, kun niin tarkasti katsottiin joka pentu läpi - EI huh huh! Sitten myös positiivisen palautteen antaminen arvosteluun olisi mukavaa, kiitos.


Tästä viikonlopusta opimme, että treeniä kehän suhteen tulee tehdä, antaa pennun vielä aikuistua ja kasvaa, kiinteyttää Lulua ;) ja, että tämän tuomarin kehään ei koskaan enää mennä. Näillä mennään sitten kohti Jyväskylän KV - näyttelyä marraskuun puolivälissä!


..Jatketaan tokoilua ja hakuilua ja makkarajälkeä, sekä kiinteytys lenkkejä tehdään monesti päivässä. Uutena juttuna, keksittiin Lulun kanssa pallon heittely nurmikentällä ja lintujen ajaminen pusikoista metsässä (ei niin hyvä juttu omistajan mielestä) mutta ai että se tykkää siitä. :D
Tässä vielä hauska kuva meistä (suur-jkl lehdestä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti