WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Hormoonihirviö

Lululla on juuri meneillään elämänsä toinen juoksu ja koiralla hormonit hyrrää. Kaikki koirat on ihania samoin ihmiset :D Vanhempieni villakoirallakin sattuu olemaan juoksu ja eiköhän nämä kaksi sitten temmellä innoissaan toistensa kanssa pihalla - tyttörakkautta selkeesti. :D

Käytiin viime viikonloppuna Hämeenlinnassa harjoittelemassa Match Showssa esiintymistä ja hyvinhän se meni, antoi hienosti käsitellä. Tulevana viikonloppuna Lulleropullero lähteekin Tallinnaan koiranäyttelyyn. Saapi nähdä miten siellä käy, pientä jännitystä päällä..

Käytiin pariviikkoa sitten Itä-Helsingin Agility urheilijoiden hallittavuustestissä kun haettiin agilityn alkeiskurssille. Tieto tulikin melko pian, että mukaan päästiin ja jo hieman edistyneiden ryhmään - JEE! Kesä menee sitten mukavasti agilityn, näyttelyiden, tokon ja hakutreenien merkeissä! :)

Tokossa ollaan kovasti edistytty ja haluttaisiin möllitokoilemaan, mutta eipähän ole tullut vastaan möllitokoja täällä pk-seudulla vielä. Alkusyksylle olen suunnitellut jo virallisiakisoja, mutta kaikki avoinna vielä. Meillä kun tuo luoksepäästävyys on ehkä suurin ongelma, vaatii reeniä vaan lisää.

Haussa edistytään hiljalleen. Jälkeä pitäisi taas aloitella - veikkaan, että Lululle mieluisempaa kuin hakuilu. Toivottavasti agilityssa Lulusta tulisi ihan ykkönen, näin ainakin myös itse saisi hyvää ja kivaa liikunta tekemistä. :P

Fiilistely kuva viime kesältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti