WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Näytelmiä.

No nyt on sitten kesän näytelmät avattu, melko hyvin jopa..

5.6.2011 Lulu suuntasi Marian mukana Tallinnan KV Voittaja näyttelyyn. Itse menin perässä seuramaan kehää, Maria esitti Lulun. Lahna-Lulu olisi saanut juosta reippaammin kehässä niin olisi voinut voitto irrota, muuten esiintyi kyllä hienosti. Junnu narttujen voittajalla oli liikkeet paremmin hallussa kun Lululla joten toinen sijoitus tuli.

Tuloksena siis Jun ERI JUN2 PN4. Ensimmäisen kerran sijoituimme parasnarttu kehässä!

Arvostelu Eva Eriksson, Ruotsi:
"Feminine young female. Very nice head, dark eyes, good earsetting. Excellent neck, body and bone. Easy mover. Excellent coat." (kuvassa Marian kanssa kehässä)


Kesäkuun toisena näytelmänä olikin sitten 12.6. Bordercollie Erikoisnäyttely Tuomarinkartanon vinntikoirakeskuksessa, kotikonnuilla Helsingissä. Näyttelyyn oli ilmoitettu 112 bortsua eli ihan älytön määrä. Junnut arvosteli Leonie Darling, Australiasta. Ja pääsin omasta jännityksestäni yli koska mentiin harjoitusasenteella eli siis minä esitin ensimmäistä kertaa Lulun itse. Juoksemisen olin opettanut käskylle ja hienosti ja paljon reippaammin juoksi kun yleensä kehässä. Tyytyväisiä ollaan, koska kyseessä oli kumminkin erkkari. Parasnarttu kehässä tuomari kävi katsomassa vielä läheltä Lulua, mutta valitsi kumminkin toisen.

Tuloksena Jun ERI JUN3 SA. Hyvin meni siis :) happy happy!

Arvostelu:
"Excellent breed type. Good substance and bone, pleasing outline. Ears a little pricleed and low set. Could have a little better lay of shoulder. Little unbalanced on the move. Good coat."

(Kuvan ottanut loisto koirien kuvaaja Mikko Marttinen, www.kuvauksellista.com)

Nyt pidetään muutama viikko taukoa ja seuraavaksi suunnataan Hyvinkään näyttelyyn. Kovasti myös etsitään sopivaa tokokisojen korkkaus päivää, mutta jännittää ohjaajaa etukäteen niin paljon että saapi nähdä miten meidän käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti