WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tokoilua..

Tänään aamusta suunnattiin Sahaanjankadun kentälle tokoilemaan bortsu ihmisten kanssa. Mukana oli Kaisa&Merri ja Hansku&Humppa. Tehtiin ensimmäisen kerran Lulun kanssa liikkurin avulla liikkeet ja esim.seuraamista ei oltu aikaisemmin tehty noin pitkään ilman palkkausta sama juttu paikalla makaamisessa..

Luoksepäästävyys: Pysyi istuen sivulla eikä väistänyt uusia ihmisiä, mutta oli selkeästi epäilevä ja varuillansa. Tähän paljon lisää reeniä tarvitaan.

Paikalla makaaminen: Ei olla aikaisemmin tehty kovin pitkiä jaksoja paikalla makaamista. Aluksi jäi hyvin ja oli pitkään paikalla, kunnes nousi ylös ja lähti mua kohti. Uudestaan sama juttu vaan ja kävin palkkaamassa maahan. Huomasin, että selkeästi tuijottaa mua ja katsoo mun liikkeitä. Liikutin kättä niin meinasi nousta seisomaan mutta palasi nopeesti takas maahan. Tähän tarvitaan vielä kunnolla treeniä ennen kisoja, koska tästä ei haluta nollaa. :)

Seuraaminen: JESS! Hiljaa hyvää tulee - on palkinnut meidät! Loistavaa kontaktia koko ajan. Välillä innostuu vähän liikaa, esim juostessa, mutta muuten tää menee melkein 9-10 arvoiseksi (omasta mielestäni).

Maahanmeno: Tästä olisi varmaan tullut 9-10. Vielä voisi mennä entistä ripeämmin maahan. Kerrankin meni ekalla käskyllä. Monesti on tarvinnut toisen käskyn, tiedä sitten miksi.

Luoksetulo: Hienosti rauhallisilla laukka-askelilla tulee luokse, istuu hieman sivuun eteen. Tarvitaan ihan vähän lisää vauhtia ja eteentulo suoraksi.

Seisominen: Tää meni tänään ihan penkin alle ja mä kun ajattelin, että tää on ollut meidän vahvin. :D Käskyn jälkeen lähti hiipimään perään, jota ei ole kyllä koskaan aikaisemmin tehnyt, epävarmuutta siis..Ei auta kun treenata tätäkin vielä varmemmaksi!

Hyppyä ei ollakkaan vielä treenattu ollenkaan, mutta eiköhän sekin saadaa opetettua nopeasti.

Kokonaisuutena olen kyllä ylpeä tuosta pikkutytöstä. Hienosti jaksaa ja tekee silloin kun tehdään ja on motivoitunut! Reeniä vaan lisää paljon!!


(kuva by Mikko Marttinen, erikoisnäyttelystä juoksua ja kontaktia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti