WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

tiistai 30. elokuuta 2011

Ämmässuon hakuilut


Eilen hakuiltiin pitkästä aikaan uusissa maisemissa elikkä Ämmässuolla (Espoon suunnalla?). Hyvin oli märkää ja kosteaa ja muutamia pisaroita sateli. Tällä kertaa emäntä oli varustautunut erinomaisesti, kun viime maanantaina kastuttiin niin märäksi minä, Lulu että myös auto.

Lululle otettiin yhteensä neljä piiloa, noin 30m päähän. Ensimmäiselle kahdelle ääniapu (taputus tai puun raksahdus). Autolta hakiessani Lulun ja pk-valjaat päälle ja hirvee tsemppaus, että mitäs nyt ollaankaan menos tekemään. Ensimmäiselle lähti todella innokkaasti ja jopa juosten (Lulu kun yleensä ottaa rauhallisesti, tyylin, että kyllä se siltä löytyy eikä ole mitään kiirusta!). Hienosti löysikin ja tuli reippaasti takaisin keskilinjalle. Toinen maalimies löytyi samalla tavalla ja vauhtia sekä intoa riitti. Hieman oli ihmetellyt maalimiehen lippistä. :D Kolmannen maalimiehen halusin haukuttavan Lulua. Lähti hienosti etsimään ilman apuja ja edelleen innolla. Hetken aikaa meni ennenkuin kuului pari vaimeaa haukahdusta kiven takaa. Keskilinjalle palasi jotain ihme kiertokautta, mutta kovaa. Muut koirat olivat samaisessa kohdassa toimineet samoin - ihme juttu! Neljäs maalimies löytyi taas ensimmäisen tavoin.

Nyt aloitetaan panostamaan ilmaisuun sekä selkeesti tarvitsee tsempata ja kannustaa Lulua koko ajan, niin ennen kuin jälkeenkin haun. Erittäin tyytyväinen olen eiliseen treeniin, koska ensimmäistä kertaa huomasin todella Lulun olevan innoissaan ja tekevän vauhdilla mutta rauhallisesti töitä. Se siis taitaa alkaa hiffaan mistä on kyse :D Uskon, että kun se tajuaa, että hei näille maalimiehille pitää haukkua, että saa herkkuja niin intoa alkaa löytyä enempi.

2 kommenttia:

  1. Hyvä Lulu! Kyllä se siitä vielä lähtee! :) Millon teillä olikaan ne seukit tokokisat?

    VastaaPoista
  2. Sinua on heitetty blogihaasteella! ;)

    VastaaPoista