WWW Aceofhearts Fi "Lulu"

.

maanantai 22. elokuuta 2011

Kesän viimeiset näytelmät


Elokuu onkin mennyt viikonloppujen osalta näyttelyissä, lomaillessa ja treenatessa. Aloitettiin 6.8. Saarijärven kr näyttelystä, jossa tiukka norjalainen vanha herra tuomari ei antanut esittää koiraa niinkun itse haluaa. Joten vain ERI, muuten kovasti kyllä tykkäsi Lulusta ja Lulun liikkeestä ja ilmoitti, että koira nappaa sertit mennen tulleen!


Seuraavana viikonloppuna Lulu oli Marian kanssa näyttelyssä Valkeakoskella kun itse lomailin Kreikan lämmössä. Valkeakoskella Lulu hienosti ROP ja ensimmäinen SERTI. Arvostelu meni näin Paula Heikkinen-Lehkoselta:

"Hyvä koko ja mittasuhteer, oikea rotutyyppi. Tarpeeksi vankka luusto. Rintakehässä jo riittävä syvyys ja tilavuus. Hieman korkea otsapenger. Tummat silmät. Hyvä selkälinja. Hyvät takakulmaukset. Sivulta katsoen liikkuu vetävästi, takaa hieman kapeasti. Laadultaan erinomainen kaunis turkki." Eri NUO1 SA PN1 Serti ROP

Viime viikonloppuna olikin oikea douple-näytelmä-weekendi. Käytiin ensin lauantaina Kouvolan kr näyttelyssä. Tuomarina Jerzy Olszewski Puolasta. Arvostelu on saksaksi, mutta hienosti jotenkin sain sen suomennettua googlen avulla. :D

"Feminiininen pää tyypillisellä ilmeellä. Ihanteellinen kaulan pituus. Vahvasti rakentunut. Todella hyvä hännän kanto. Syvä, leveä rintakehä. Edestä hyvin kulmautunut, mutta tassut kääntyvät minimaalisesti sisäänpäin (?) Tyypillinen liike, sopiva luusto." Eri NUO2 SA PN3.

Kovasti juoksutti meitä nuorten luokan toisen nartun kanssa ennen kuin osasi päättää.

Sunnuntaina ajeltiinkin sitten kesän viimeiseen näyttelyyn meidän osalta eli Heinolaan. Heinolassa tuomarina oli Maija Sylgren. Arvostelu meni näin:

"17kk, oikeanrungon mittasuhteet omaava tasapainoisesti rakentunut narttu. Oikea linjainen, miellyttävä ilmeinen pää. Hyvät korvat ja silmät. Oikea purenta. Kaunis kaula. Oikea rintakehän malli. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu takaa himan ahtaasti, muutoin hyvin, hyvällä tasapainoisella askeleella. Kaunis väri, oikea karvanlaatu. Miellyttävä käytös ja kokonaisuus" Eri NUO1 SA PN3 VaraSerti

Sertien metsästys jatkuu syksymmällä taasen. Nyt keskitytään tokoilemaan ja ageilemaan kovasti :) Seuraavat tokokisatkin on jo lyöty kalenteriin ja nyt ankaraa treenaamista, jotta seuraavaksi napattaisiin se ykkös tulos! Agility seuraan päästiin ja päästään treenaamaan itsenäisesti että myös ryhmässä, joten niin paljon aksaa kun vaan jaksaa. Saapi nähdä mitä tuleva syksy tuo tullessaan. :)


1 kommentti:

  1. Paljon onnea ROP:sta ja ensimmäisestä SERTI:stä!! =)

    T:Niina, Maisa ja Kira

    VastaaPoista